top of page
wedding planning Stockholm

BRÖLLOP I STOCKHOLM

PERSONLIGT 
BRÖLLOP

Vi planerar bröllopsfesten

Din bröllopsdag ska vara känslofylld, romantisk, avslappnad och riktigt kul! Vi är specialiserade på bröllopsfester i Stockholm men följer gärna med dig till din favoritplats i Europa. Vi erbjuder även online-planering för internationella par som inte kan träffa oss.

Vår första kärlek är bröllopsplanering men vi kan också hjälpa dig att planera en rolig fest! Du är upptagen, förstår vi, att planera stora evenemang för kanske första gången är ingen lätt uppgift att göra samtidigt som du sköter arbetsuppgifter eller andra projekt.

 

Att arbeta med oss ​​innebär att vi jobbar för dig. Vi träffas och pratar regelbundet och vid varje steg har du bara en kontaktperson. På dagen tar vi ansvaret och ser till att allt fungerar sömlöst. .

wedding planner in Stockholm

BRÖLLOPSKOORDINATOR I STOCKHOLM 

Vår specialitet:

Vi värderar

Bröllopsfesten ska handla om kärlek och glädje och vi jobbar med alla bröllopspar som vill ha en kul och genomtänkt fest. 

wedding party Stockholm

KÄRLEK & VÄNLIGHET

ETT ÖPPET TANKESÄTT

MÄNNISKOR & BERÄTTELSER

wedding in Sweden
babba rivera wedding Calle

HARMONI & BALANS

Vi jobbar nära våra bröllopspar för att förstå deras bröllopsvision. Vi designar och projektleder minnesvärda och roliga bröllops samtidigt som alla i processen känner sig sedda, firade och avslappnade.

RIGHT STYLE MISSION

More About

LOUISE SIGNELL

Hej, jag heter Louise! Jag är otroligt tacksam för att jag får lova att samarbeta med så många inspirerande människor varje dag och hjälpa dig att planera ditt bröllopsfirande! Jag har fixat bröllop & fester på olika platser runt om i Stockholm i mer än ett decennium nu.

 

På min fritid hittar du mig förmodligen i köket eller på någon mysig restaurang eller café eller sjungandes i bilen. Jag är en stolt mamma till två barn och min hund, den lilla strävhåriga dvärgtaxen Hugo.

 

Mitt mål är att vi ska ha kul och att du kan känna dig avslappnad med mig under hela planeringen och såklart njuta av bröllopsdagen!  Vänta inte till sista minuten, hör av dig idag om du vill vara säker på att vi är lediga ditt datum.

x Louise

Boka bröllopskoordinator till bröllopet
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Youtube
  • Pinterest

Social 

Efter mer än ett decennium av planering av bröllop för våra bröllopspar har vi skapat vår egen unika bröllops planeringsprocess som vi vet fungerar oavsett hur lång tid vi har på oss. Vi utgår ifrån dina bröllopsprioriteringar och gör saker i rätt ordning för att säkerställa att inget glöms bort.

 

Först fokuserar vi på koncept och bokning av de viktigaste bröllopsleverantörerna – vi börjar med din vision och skapar ett grundläggande koncept för din dag.

Vi pratar budget och säkrar era lokaler och viktigaste leverantörer.

 

Detaljer & Design - Vi kommer att prata om den övergripande looken och känslan du vill ha för din bröllopsdag. Vi planerar allt som rör det visuella, dekor, blommor och visuella uttalanden av bröllopet.

 

Projektledning & produktion - Det är här det börjar gå ihop! Vi koordinerar alla de sista detaljerna, slutför bröllopets körschema och vi kontaktar alla som har en uppgift på dagen så att de alla är redo för din dag!

 

Bröllopsvecka - Nu är det dags för själva eventet & bröllopsledningen. Vi finns på plats med vårt team för att se till att allt flyter på och att du verkligen kan njuta av din dag. . .

*RSWP

WEDDING PROCESS

FAS 1

Koncept och bokningar

FAS2

Detaljer &  Design

FAS 3

Projektledning & Produktion

BRÖLLOPSVECKAN

Nu är det dags för själva bröllopet. Vi finns på plats med vårt team för att övervaka upplägget och se till att du verkligen kan njuta av din dag.

BRÖLLOPSFIXARE

HAR DU NÅGRA FRÅGOR OM BRÖLLOPSHJÄLP?

bottom of page