top of page

BRÖLLOP I STOCKHOLM 

VI HJÄLPER ER
ATT  PLANERA BRÖLLOPSFESTEN

Vi specialiserar oss på planering av bröllop i Stockholmsområdet. Våra kunder är ofta internationella par med någon koppling till Sverige eller par som bor i Stockholm men som inte hinner med all planering på grund av ett aktivt arbetsliv eller har många sociala åtaganden. Gemensamt för alla våra bröllopspar brukar vara att man vill ha en avslappnad och kul fest! 

 

Förställ dig en romantisk vigsel som följs av en riktigt kul fest. Vi tar hand om alla detaljer så du kan slappna av, njuta och umgås med din partner, era vänner och familj medans vi tar hand om hela produktionen och ser till att allt blir precis så som ni drömt om ... eller bättre.

Vi kan hjälpa dig att ta hand om projektledningen av vigseln och bröllopsfesten men vi hjälper dig gärna även om du vill fira under en weekend eller en vecka. Hör av dig till oss idag om du vill ha hjälp med ditt bröllop här i Stockholm eller på din favorit plats i Europa. 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Youtube
  • Pinterest

följ vår resa

Bröllopskoordinator i Stockholm
H1Sh6ufs.jpeg

WEDDINGS

BRÖLLOPSKOORDINATOR I STOCKHOLM 

wedding planning
9.png
Wedding venue Stockholm
Wedding planner stockholm
3.png
Vouge sweden wedding planner
Wedding planner Stockholm
8.png
7.png

Våra bröllopstjänster

Vi hjälper bröllopspar från hela världen som vill gifta sig i Stockholm att planera

fantastiska bröllopsupplevelser.

bröllopkoordinator Stockholm

LETAR DU EFTER EN BRÖLLOPSKOORDINATOR?

Låt mig gissa, du är trött på att känna dig överväldigad av bröllopsplaneringen eller har inte tillräckligt med tid.

 

Kanske har du ett hektiskt schema eller många sociala engagemang och bara vill ha professionell hjälp så att du kan koppla av och ha en stressfri tid fram till bröllopsdagen.

 

Vi kan stödja dig med så mycket eller så lite som du behöver och kommer att finnas på plats för att se till att allt går som det ska. Du och din partner kan koppla av, njuta och fira med dina vänner och familj!

Vår bröllopsprocess

Referenser

The wedding was so much fun! Our guests was so impressed by all the details and the flowers and how you and your team worked and helped us on the day. Everything turned out better and above our expectations.

bröllopsplanerare Stockholm
bröllopkoordinator
andrea-leopardi-YPjTqOm0Fg8-unsplash_edited.jpg

Mejl vänner

BRÖLLOPSPLANERING TIPS

Fyll i din mejl så skickar vi tips inför din bröllopsplanering

welcome!

GRUNDARE &
BRÖLLOPSKOORDINATOR

LOUISE SIGNELL

Jag älskar verkligen människor och att och lyssna på berättelser.

 

Första bröllopet jag planerade var 2007 men jag började inte planera professionellt förrän 2012 och tanken då var att öppna en bröllopsbutik men kom på att jag uppskattade festplanering mer än bröllopskläder, haha så kan det gå! 

 

Det jag mest älskar med att planera bröllop är att jag får träffa så många talangfulla personer och det kreativa skapandet tillsammans med våra bröllopspar och bröllopsföretag. Jag njuter när jag är med på dagen och får ta del av all kärlek, skratt och tårar och all underbar energi som sprids och man ser att alla har kul och att allt flyter på som det ska. 

 

Som bröllopskoordinator eller är jag passionerad, organiserad och ärlig. Jag bryr mig genuint om att du och din partner ska får den absolut bästa dagen och att alla gäster även ska ha kul. Jag vill även att vi ska ha kul under bröllopsplaneringen och inte komplicera saker som kan förenklas. Jag är er störta bröllopssupporter och vill att ni ska glänsa och vara uppfyllda med glädje! 

x Louise

Bröllopskoordinator Stockholm Louise Signell

LÅT OSS PLANERA BRÖLLOPET 

bottom of page