top of page

Roliga sociala medier-idéer för ditt bröllop


Att använda sociala medier för ditt bröllop är ett coolt sätt att göra saker extra roliga och få alla att känna sig delaktiga. Från att komma igång med dina planer till att fira den stora dagen, så här kan du använda appar som Instagram, Facebook och Tiktok för att sätta en speciell touch till ditt bröllop.
Innan den stora dagen


Gör en speciell Hashtag

Kom på en rolig hashtag till ditt bröllop. På så sätt är det lätt att hitta alla bilder och meddelanden om din dag. Sätt din hashtag på din inbjudnings- och bröllopswebbplats.


Dela dina bröllopsförberedelser

Lägg upp uppdateringar om hur du gör dig redo för ditt bröllop på Instagram Stories eller Facebook. Det är en rolig inblick i dina planer, som att välja ut platsen eller smaka på tårtsmaker.


Skapa en privat grupp

Skapa en privat grupp på Facebook för ditt bröllop. Det är ett bra ställe att dela med sig av alla detaljer och låta gästerna chatta med varandra innan bröllopet.På din bröllopsdag


Foto kul

Utmana dina gäster att lägga upp sina bästa bilder från dagen. Du kan be om det roligaste dansfotot eller en söt bild med paret. Du kan till och med dela ut små priser.


Dela foton direkt

Använd en app där alla kan ladda upp sina bilder från bröllopet. Detta låter dig se bröllopet från allas synvinkel.


Anpassade filter

Gör speciella Snapchat-filter för din bröllopslokal. Det är en rolig extra för allas bilder.


Inkludera dina bröllopsförsäljare

Skicka ut ett gruppmail till alla dina bröllopsförsäljare och be dem dela med sig bakom kulisserna från din dag. Dela dina handtag på sociala medier och uppmuntra dem att tagga varandra när de gör inlägg.

Viktig notering! Ge dem tydliga instruktioner om vad du vill ha. När vi planerar bröllop säger vi alltid till försäljarna att vänta till nästa dag eller efter att en händelse har hänt innan de delar.
Överväg att anlita ett proffs för att hantera ditt bröllops sociala medier


Stressfri delning

För det första ska du och din partners telefon inte användas under bröllopsdagen om du frågar mig. Istället för att oroa dig för att lägga upp uppdateringar eller fånga ögonblick live, bör du vara närvarande på din bröllopsdag. En social media manager säkerställer att alla dessa speciella ögonblick fångas och delas i realtid, så att ingen missar något.


Sammanhållen berättelse

Ett proffs vet hur man berättar en historia – din kärlekshistoria – på ett sammanhållet och engagerande sätt över plattformar. De kan hantera din bröllopshashtagg, kurera innehåll och skapa en berättelse som återspeglar kärnan i ditt firande. Denna berättande färdighet förvandlar dina sociala medier till en vacker, digital klippbok av din bröllopsresa.Vill du göra något unikt, som en

nedräkning till ditt bröllop eller en titt bakom kulisserna på din planeringsprocess? Ett proffs på sociala medier kan komma med kreativa idéer som du kanske inte hade tänkt på, och lägga till ett extra lager av kul och personlighet till din onlinenärvaro.Sista tips!


Var tydlig: Berätta för dina gäster om dina idéer på sociala medier. Du kan inkludera instruktioner i dina inbjudningar eller på din bröllopswebbplats.


Gör det enkelt: Uppmuntra dina gäster att vara med genom att sätta upp vänliga skyltar på bröllopsplatsen.


Tänk på integritet: Se till att dina gäster är okej med att vara på livestreamar eller i delade foton.Att använda sociala medier ger en rolig, delad upplevelse till ditt bröllop. Det börjar med planeringen och fortsätter till sista dansen. Med dessa tips kan alla vara med på det roliga och hjälpa till att fira din speciella dag!

Comentarios


bottom of page