Right Style stockholm wedding planner press Page Banner
Vår första kärlek är bröllop men vi kan även hjälpa dig med att skräddarsy ditt nästa event här i Stockholm.

 

VI KAN HJÄLPA DIG MED DITT BRÖLLOP ELLER EVENT

Med vår hjälp har du möjlighet att fira ditt bröllop i en vacker, stilfull och avslappnad omgivning. Vi förstår att du har mycket på gång och att planera ett bröllop kanske för första gången är inte det lättaste uppdraget när man även ska hantera arbete och andra projekt. När du anlitar oss betyder det att vi jobbar för dig. Vi träffas och pratar regelbundet och under hela processen har du endast en kontaktperson. När bröllopsdagen närmar sig tar vi över allt och ser till att allt flyter på och blir precis som du önskar.

Vill du ha ett city bröllop eller kanske en 3 dagars upplevelse med familj och vänner på ett storslaget slott på landsbyggden? Oavsett om du är ute efter en intim bröllopsfest eller en större eventproduktion så strävar vi efter att vara bäst på det vi gör och tar fram rätt personer och företag som speglar den stil och kvalitet ni är ute efter!

Om du svarar JA på en eller flera av frågorna nedan så kan det vara så att du behöver vår hjälp…

  • Vill du att din bröllopsdag ska vara unik och minnesvärd?
  • Har du ett krävande yrkesliv eller ont om tid för planering?
  • Vill du skapa ett bröllop eller event utöver det extra men vet inte vart du ska börja?
  • Vill du fira bröllopsdagen utan att behöva tänka på projektledning och logistik på dagen eller dagarna innan?
  • Drömmer du om att fira din dag på någon av Stockholms mest exklusiva platser och behöver hjälp?

 

OM RIGHT STYLE

Right Style drivs av Louise Ojeda, internationellt certifierad bröllopsplanerare med målet att hjälpa svenska brudpar och brudpar från hela värden att skapa vackra och personliga bröllop med exceptionell service. Tack vare nöjda kunder, bröllopsvänner och kolleger i branschen så fortsätts ordet att spridas om oss och vi kan arbeta med det vi älskar. 

 

BRÖLLOPSKOORDINATORN

”Min familj och nära vänner kallar mig Lulu, jag är gift och mamma till två underbara barn och bor vid den svenska skärgården tillsammans med min familj och vår hund Hugo som är en strävhårig dvärgtax. Tiden när jag inte jobbar med bröllop eller event spenderar jag helst med familjen eller genom att lyssna på ljudböcker eller podcasts om personlig utveckling eller entreprenörskap. Jag njuter gärna av att både laga och köpa god mat, vackra bakverk och det kan vara svårt att få mig att sluta sjunga när jag väl börjat. Jag tycker det är spännande med människor och deras historia och det jag mest älskar med mitt jobb är just att jag får möjligheten att möta så många talangfulla personer och så klart adrenalinet på själva bröllopsdagen! Som bröllopsplanerare eller eventkoordinator är jag passionerad, organiserad och ärlig. Jag bryr mig om mina kunder och vad som är bäst för dem och försöker påminna om prioriteringar och orsaken till själva eventet”. Louise Ojeda, event och bröllopskoordinator.

Är du redo att sätta igång med planeringen eller vill du läsa mer om våra paket här.

|

”The wedding was so much fun! Our guests were so impressed by all the details and the flowers and how you and your team worked and helped us on the day. Everything turned out better and above our expectations.”

SUBSCRIBE TO RIGHT STYLE

Get special wedding and event tips, the latest news and beautiful inspiration delivered straight to your inbox!

You have Successfully Subscribed!