Partners

Karin Brulin Foto & formFör att organisera ett kalas eller bröllop krävs kunskaper och ett stort kontaktnät inom många områden. Right Style arbetar hela tiden med att utöka sitt kontaktnät för att hitta nya spännande personer att samarbeta med i planeringen och utförandet av kalas, event och bröllop.

Är du själv leverantör inom event och bröllop och vill ha ett samarbete med oss på Right Style? Har du nya spännande idéer eller något roligt projekt på gång inom branschen? Välkommen att kontakta oss på info@rightstyle.se.

Vi på Right Style kan hjälpa dig att hitta rätt leverantör till ditt arrangemang. Vi har alltid personlig kontakt och besöker kontinuerligt leverantörer för att säkerställa att de leverantörer vi förmedlar är pålitliga och seriösa. Ni får hjälp med att förhandla, boka och stämma av detaljer med leverantörer.

Right Style arbetar inte på provision från leverantörer och därför kan ni känna er trygga och lita på att vi väljer rätt leverantör till ert bröllop eller arrangemang, däremot kan ibland ni som kund till oss få erbjudanden eller bättre priser på tjänster eller produkter av vissa leverantörsföretag.

Nedan kan du se exempel på leverantörer som kan tänkas behövas anlitas för ett kalas eller ett bröllop:

Festvåning, Kyrkor, Konditor, Uthyrning, Barnvakt, Fotografer, Florister, Trycksaker, Dekoration, Musik/Sång, Underhållning, Guldsmeder, Hår & styling, Avslappning/Spa, Bröllopskläder, Festkläder, Juridik, Transportföretag, Resebolag, Hotell/Boende, Tryckeri, Grafisk design.