Event

Bröllop, företagsevent och sprudlande barnkalas …

Karin Brulin Foto & form

Right Style arrangerar inte enbart bröllop. Vi skapar minnesvärda företagsevent, barnkalas som är till bredden fyllda med skratt och tjejkvällar som sent ska glömmas.

Right Style kan bidra med planering, inspiration och guidning oavsett vilken sorts fest som är i antågande. Ni kan få hjälp med hela tillställningen eller de delar som ni inte själva hinner eller orkar med. Vi finns på plats även under själva festen och fixar med det som behövs.

Massor av idéer
Vi som jobbar på Right Style har fullt av idéer och uppslag som kan göra kalaset extra roligt, minnesvärt eller sprudlande. Vi är duktiga på att förmedla känslor och skapar rätt stämning med hjälp av ljud, ljus, färger och vackra blommor. Självklart hittar vi lösningar som passar både budgeten och festens eventuella huvudperson.

Allt är möjligt!
De tjänster som beskrivs här är bara några exempel på vad vi kan åstadkomma. Slå oss gärna en signal på telefon 08-85 93 40 så berättar vi mer om möjligheterna.

 

EXEMPEL PÅ TJÄNSTER:

Företagsevent som stärker varumärket
Right Style vänder sig till företag som värdesätter det lilla extra. Vi kan ordna mingelkvällar för kunderna och på så sätt stärka ert varumärke. Ni får hjälp med allt från inbjudan till dekor och plockmat!

Gör något extra för medarbetarna
Ni kanske vill visa medarbetarna hur viktiga de är och göra något roligt som stärker gemenskapen? Vi kan ordna allt från aktiviteter till middag.

Barnkalas med massor av skratt
En och annan förälder känner säkert igen den nöjda men utmattade känslan efter ett barnkalas. Låt oss fixa kalaset nästa gång, så kanske ni kan ta det lite lugnt för en gångs skull. Vi fixar festen hemma hos er eller i en lokal. Vi bokar barnvakter som kan hålla i roliga lekar och naturligtvis serverar vi födelsedagsbarnets favoritmat.

Tjejkväll med stil
Var det länge sedan du hade tid att bjuda över väninnorna? Varför inte göra det med stil? Vi kommer hem till dig och ser till att ditt hem är tiptop! Vi dekorerar, ordnar maten och tar hand om gästerna när de kommer. Ni får njuta av kvällen i lugn och ro. Dagen efter kan ni sova ut eftersom disken och städningen så klart är avklarad … Trevlig kväll!