Bröllop

Karin Brulin

Glädjetårar och skratt

Ert bröllop är speciellt. Med glädjetårar och skratt blir det också mycket intimt och personligt för alla inblandade. Det är viktigt att ni känner er trygga med ert val av bröllopskoordinator. Därför föreslår vi en första kostnadsfri träff där ni har chans att se om personkemin stämmer. Självklart kan ni även få referenser från brudpar eller leverantörer som vi har samarbetat med.

Efter det första kostnadsfria mötet får ni en tydlig offert där ni ser vad som ingår i priset. Där står också vad eventuella tillägg kan kosta.

TJÄNSTER:

Här är några exempel på våra vanligaste tjänster som vi erbjuder, men alla har olika behov. Be om en personlig offert, så gör vi upp en plan för just ert bröllop och anpassar priset därefter.

Silverpaketet
-1 kickstart bröllopsplaneringsmöte
-Kontakt fram till bröllopsdagen per mejl och telefon (allmänna frågor)
-Bröllopschecklista för hela bröllopet
-Budgetkalkyl för hela bröllopet
-Bröllopsguider (inför val av leverantörer och bokning)
Investering: 5000kr/inkl. moms

Diamantpaketet
Det här är vårt populäraste paket och passar alla typer av brudpar. Ni får hjälp att komma igång er egen planering. På bröllopsdagen är vi på plats och ser till att allt blir som ni planerat.

-1 kickstart bröllopsplaneringsmöte
-Kontakt fram till bröllopsdagen per mejl och telefon (allmänna frågor)
-Bröllopschecklista för hela bröllopet
-Budgetkalkyl för hela bröllopet
-Bröllopsguider (inför val av leverantörer och bokning)
-Bordsplaceringsguide anpassad till er lokal
-Planering av vigsel samt vigselövning
-Bröllopsdagsplaneringsmöte med genomgång av bröllopsdagen
-Avstämning med samtliga inhyrda leverantörer
-Hjälp med detaljplanen för hela bröllopsdagen
-Avslutningsmöte hos er
1 koordinator på bröllopsdagen
1 bröllopsvärdinna/värd med på bröllopsdagen
Be om offert!

Din personliga bröllopsfixare

Det här är lösningen för er som vill lämna hela den tidskrävande detaljplaneringen i trygga händer. Ni berättar om era önskemål och förväntningar och utifrån det lägger vi upp ett program och ett tidsschema som passar just er. Vi hjälper er att hitta passande leverantörer i er stil och inom er budget. Upplägget anpassas individuellt med personliga träffar och kontakter via telefon och mejl. Vi är även med på bröllopsdagen och ser till att ni får en underbar dag där allt flyter på som planerat!

-Allt som ingår i diamantpaketet
-Flera personliga möten
-Hjälp med att hitta och boka alla era önskade bröllopsleverantörer
-Full koordinering och projektledning inför och under bröllopshelgen
be om offert

OBS! Vi har alltid kontrollerat de leverantörer som vi rekommenderar.

Förnya era löften – kärleken växer sig starkare med åren

Har ni varit gifta ett par år och vill visa varandra kärlek på nytt? Då kan det vara en fin idé att förnya era löften. Kanske gifte ni er borgligt och vill nu ha en kyrklig välsignelse? Vi är med er i planeringen oavsett om ni vill ha en storstilad fest eller en liten förtrolig ceremoni i en lustgård. Vi hjälper er att utforma tillställningen för just er.

Inspirationskvällar
Vi anordnar föreläsningar för blivande brudpar med olika teman. Det kan vara inspirerande kvällar om till exempel ”Förberedelser för äktenskapet” eller ”Hur du gör din egen bröllopstårta”. Ni träffar även andra par och får möjlighet att utbyta idéer.

Bröllopsdekoration och styling
Höj stämningen på bröllopet med vackra dekorationer. Tillsammans går vi igenom tema och olika färgkombinationer som passar er personliga stil.

Exempel på vad vi kan hjälpa er med: Ta fram förslag på teman, mönster, färger och utsmyckningar. Dekoration i kyrkan, på vigselplatsen eller i festlokalen.

Personal shopping – rätt klädsel för ett speciellt tillfälle
Vi hjälper dig att hitta rätt kläder, oavsett om du är brud, brudgum, tärna, marskalk, förälder eller gäst. Kanske har du blivit bjuden på ett bröllop med en speciell klädkod. Vi följer med dig och hjälper dig att hitta rätt i djungeln av fest- och bröllopsbutiker.