Glad alla hjärtans dag!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!-5

Bröllopsmässan i helgen!

Hej!

Som ni kanske har märkt har jag varit dålig på att uppdatera bloggen på ett bra tag nu. Det beror på att jag varit gravid och mammaledig och främst jobbat med de brudpar som varit bokade sedan länge MEN Right Style fins kvar och jobbar på som vanligt med flera brudpar i sommar. Jobbet med den nya hemsidan pågår även för fullt och hoppas den är klar snart så ni kan se lite bilder från de senaste bröllopen när den är igång…

För er som vill boka hjälp till bröllopsdagen finns det endast några enstaka platser kvar under sommaren 2017 men under 2018 har vi massor med lediga datum. För er som vill boka start konsultation och planera själva finns det även lediga tider. Populärast är just kickstart paketet och bröllopsdagspaketet.

I helgen är det dags igen för den stora bröllopsmässan på Grand Hôtel i Stockholm, ni hittar oss på scenen i Spegelsalen (kl. 12:30 och 17:30 på lördagen och kl. 13:45 på söndagen ) samt i Hanna Winges salong. Kom förbi och prata lite och ställ era frågor inför bröllopsdagen. Det finns fortfarande platser för att boka kostnadsfri minirådgivning med oss på plats. För bokning mejla till info@rightstyle.se

Vi ses!

så länge en vacker inspirationsbild från weddingonline

bröllopsmässan

 

Traditionell bröllopsmat

Hej!

Här kan ni läsa om lite traditionell bröllopsmat värden runt, Min favorit är Argentinska Churros vilken är er?

Källa: Bookatable

traditionell-brollopsmat-varlden-runt

Gott nytt år!

Hoppas ni alla får ett underbart gott nytt år! Grattis till alla er som är nyförlovade!

Gott nytt år!

Photocredit: www.iheartnaptime.netruffledblog.comonefabday.com

Vackert med guld och rosa pasteller!

Lite inspiration för er som vill ha vackra pasteller i ljusa och eleganta toner!

Right style wedding planner sweden

 

bildkälla: modwedding.com

En av sommarens brudar!

Sneak peak på en av sommarens vackra brudar! Bröllopet var på Häringe slott som jag varmt vill rekommendera er som vill gifta sig i en vacker slottsmiljö :)

Mer bilder kommer längre fram…

Bild tagen av härliga Emma Burendahl
Wedding stockholm

Kungligt Bröllop!

Grattis prinsen och Sofia! Vilken vacker färgskala ni hade på ert bröllop! Här kommer lite inspiration för er som även gillar persikofärgade toner!

H.K.H.+Prins+Carl+Philip+och+H.K.H.+Prinsessa+Sofia+Foto+Mattias+Edwall+Kungahuset+WEBB

wedding sweden

weddingplanner Sweden bröllop

 

wedding novia sweden

  Bildkällor: bild 1 av Mattias Edwall, bild 2-4 Pinterest

Lyssna på pod om bröllop!

Idag kan ni lyssna på oss när vi pratar bröllop och planering i en av Sveriges nya bröllopspod, Bröllopspodden. För er som är upptagna men ändå vill hämta inspiration är detta en fantastiskt sätt att få information och inspiration på. Det är bara att sätta på hörlurarna och passa på och göra hushållssysslorna samtidigt eller gå ut på en frisk promenad. Klicka här för att komma till podens hemsida som tar er vidare för att lyssna på avsnittet där jag är med och pratar. Hoppas ni tycker att det är kul att lyssna på, avsnittet som var förra veckan var med designern Lars Wallin och jag vet att det kommer många roliga gäster i de kommande programmen så fortsätt gärna att lyssna.

Jag inser även att det blev lite svårt att förstå det hela med bordsplaceringen så nedan har jag lagt upp en liten skiss på hur man enligt bröllopsetikett sitter vid ett så kallat honnörsbord vid E-bordsdukning som jag berättar lite kort om i programmet. Hoppas det blir lättare att förstå då. Vi kommer att vara en återkommande gäst i programmet så om ni har några frågor ni vill att jag ska svara på så hör gärna av er.

itunes-avsnitt2-940x940

 

 

 

 

Bordsplacering bröllop

 

Bröllopsplaneringen igång för fullt!

Hoppas det går bra med er bröllopsplanering, det är många val som ska göras. Beslut om vilken tårta och vilket inbjudningskort man ska välja, ska man ta avec eller bjuda på ett extra glas cava. Idag vill jag ber er alla som skjuter på att ta beslut att sätta upp en dag kanske redan i helgen och checka av alla saker som måste beslutas nu. Jag upplever att flera brudpar har svårt med det här och det bästa är att börja med att göra en riktig budget med prioriteringslista på vad som är viktigast för er, då kan ni hela tiden gå tillbaka och titta vad ni beslutat om och då är det lättare att ta beslut när det är dags. Vilket tema? Hur mycket dekor? Återgå till vad som är viktigast för er!

Varmt lycka till med planeringen denna soliga fredagseftermiddag! Och nedan en bild nedan från ev av mina favoritbloggar stylemepretty på de färgkombinationer som jag tror kommer bli stort i sommar. Gult i kombination med persikofärgat och rosa.

wedding planner stockholm

Bröllopsvideo

Inspiration från ett av förra årets favoritbröllop! Fantastiska C+R som hade ett vackert kyrkbröllop med festen i slottsmiljö!

Bröllopsvideo av: Sebastian von Wachenfeldt www.svwphoto.com